Fredag

Nu drar jag till Marie å får mitt hår klippt och slingat :) Kaaaanska kan bjude på en bild när det är klart!
Bye bye

Tack för en underbar helg

Vädret har varit på topp, jag har varit med mina bebisar frida och leslie (vilket var länge sen), grillat och myyst med alla grabbar! Så otroligt härligt har det varit! :)

I fredags så var jag med fredrik sen när han åkte hem drog jag å hämtade upp Frida, vi drog och handlade grillkorv mm :) sen mötte vi upp Leslie, jennifer och hennes kompis i väsby (på nån äng :p) där vi bestämt med grabbarna att vi skulle grilla. Så det var så min Fredag såg ut, Vi satt ute till 1 å bara skratta, grilla och mös! Känndes verkligen som att det behövdes! :)

På lördagen skulle jag till Utö men Carl-johan vart sjuk så det blev inget, superskönt ju! :D Så jag tillbringade lördagsmorgonen/dagen i solstolen! höhö älskar att sola.
Papi och jag åkte till väsby och åt kinamat, sen drog jag till leslie. Vi promenerade till sanda ängar där alla rotan/väsby folk skulle grilla. Men det va så mycket mygg och eftersom jag å leslie bara hade shorts så vart det ett större problem :p höhöh så vi drog å mötte fridisen och åkte sen till väsby igen. Där blev det återigen grillning vilket absolut inte gjorde något. Så där blev vi sittandes med alla knasiga väsby grabbar, hela kvällen! :)

Så min helg har varit extremt lugn och skön, känndes som något jag behövde. Mys med mina underbara vänner.

Ikväll blir det grillning med dom bästa

Sommaren är här på riktigt nu asså! Heelt underbart. Jag har sugit på att skriva i bloggen, men det har varit så mycket att göra nu så har inte hunnit eller orkat :p
Idag har jag solat hela dagen, love it. Satsar stort på att bli brun i år! :D höhö
Ska ju till utÖ imorn med min naturkunskap, PÅ EN LÖRDAG LIKSOMM! Men om det här fina vädret fortsätter imorn så ska jag absolut inte klaga! hoppas, hoppas, hoppas! :D

Ikväll ska jag grilla med frida, Leslie och fridas pojkvän å hans kompisar. Ska ju bli huur mysigt som helst, inte sant?! ska försöka ta kort men det lyckas jag aldrig hålla (a)
Men ni får ha en toppen fredag för det ska jag ha iallafall!

Bääästa låten!

Palmisen är hemma! :D

Härlig dag det har varit både idag och igår! solklart väder och väldigt varmt.
Idag stannade jag hemma från matten, hade trotts allt bara den lektionen och jag kännde att det var mycket plugg utöver det som behövde göras klart. Så idag tillbringade jag i stort sätt hela dagen ute i solen tillsammans med den tråkigaste boken ever, Elliot! TUR att solen sken annars hade jag nog blivit galen! :p

Ikväll eller aa rund 6 tiden ska jag, madde och leslie till märsta och kolla på en fotbollsmatch! åå det ända jag kan tänka på är att man själv kommer se ut som ett spöke när man går brevid madde -.- pruttbajspiss va orättvist!
Haha nej men det ska bli suuper att ha henne hemma igen, har saknat henne som satan ♥
ehm.. aa det är det jag har planer på inför kvällen.
Och imorn ska jag först åka till Solna och gratta Mollie. Sen drar jag vidare till stockholm md Elin. Vi ska kolla på the last song och bara glida runt. Så jag hoppas på kanonväder! =) myspyss.

Japp det var allt från mig, hoppas att ni får en fortsatt toppenbra dag för det ska bannemig jag ha! ♥♥♥ 


Jag har haft en toppen helg

I Lördags kom släkten till oss för att fira min gammelmormor som fyller 89 år! Lite senare mot kvällen drog jag vidare till Leslie och vi drog på en "fest" i Väsby hos Somsak (ingen aning om hur han stavas faktits) Det vart en lyckad kväll må jag säga. Men det var väll inte så konstigt när Jag hade med mig Min Leslie!!
Sen kom söndagen (som ni säkert redan vet :p) Då fick jag ett sms av emmsan och vi bestämde att vi skulle ha ennu en sleep over! =) Vi drog  till Väsby på chillkrök med gabriella och camilla, det var supernice! :D Gaaalna brudar assåå! HAHAHA Vi tog sista bussen mot väsby station och skilldes sedan åt. Bella och camilla drog mot stockholm och jag å emma drog till henne. Vi blev hämtade av hennes syster på Märsta station. Väl hemma hos emma käkade vi en heel Ben&Jerry´s, mumms jö! Snackade också i telefon så vi kom inte i sängs på ett bra tag asså ;)
Måndagen var vi lediga! Z-dagar är mina absoluta favoritdagar :D Jag och emma låg i hennes soffa, framför en muppig film, inlindade i varsit tecke. Det gjorde vi i princip heela dagen tills jag fick skjuts hem. Kan det bli mycket bättre?
eehm ah det var allt för mig. Vi hörs senare ikväll bye bye
Snaaat kommer Madde hem ocksåå! IMORN FAKTIST ! :D


Ewa

I hjärtat finns ett rum
som bara är för dig.
Och var jag än tar plats
så finns du här hos mig.

Jag hör din varma röst
som inspelad musik.
Jag lyssnar om igen
för den är helt unik.

I mörker och i ljus
ditt ansikte jag ser.
Ur minnet tar jag fram
de bilder där du ler.

Men bland allt du är för mig
finns något svårt att bära
- min längtan efter dig
när jag inte har dig nära

Vart du än är kommer jag alltid att älska dig!

Time for school

Jag blir bara mer förkyld för varje dag som går... Men hallå! Mesig att jag stannar hemma är jag iallafall inte :p
Första lektionen är Idrott, det är kondition i två timmar -.- men eftersom att jag både är förkyld och börjar få ont i halsen så ska jag inte vara med. Detsamma gäller Emma. Asså alla i våran klass/mentorsgrupp är sjuka. antingen ont i halsen eller förkyld eller både och liksom! Gaaalet trist tycker jag. Men problemet är att jag är 100% säker på att min idrottslärare inte kommer tro mig, men men sanningen är sanningen :p Höhö

Nej nu ska jag slänga iväg ett mess till Emma och se så hon verkligen är vaken. SKa ta bussen som går 35 från mig så det är pruttochbajs det!
bye bye

Moppebruden drar till Leslie

Nu åker jag till leslie en stund. Vi ska ta en promenad och snacka! herrå <3

Idag är jag på ovanligt bra humör, trots min förkylning

Jag hade bara en lektion, bild. men det gick inte så bra, känner mig lite småsjuk -.- Klantemma försov sig så vi tog samma buss från rudbeck hem. Eller hem åkte vi inte riktigt, vi drog till Sollentune centrum och käkade på sabway. Såååå gott asså! :O
Efter det drog vi hem till mig, vi gick en promenad i Rotan. Så nu vet hon lite mer om det okända rotebro :p höhö.

Jag kom iallafall nyss hem, har gjort pappa sällskap och valt vilken bil han ska köpa. Kan inte riktigt säga vad den heter osv (har nollkoll på sånt) men svart var den iallafall. OCH skitsnygg såklart!:D Nu ska vi grilla hamburgare och sen ska jag.... nog läsa min engelska bok, det är ganska så stressigt på den fronten just nu så det är ett måste! :S
CU§


Å så börjar man bli...

... sjuk, vilket skämt?!?!
idag vaknade jag och emma lite "sent" så vi kom till matten liite senare :p detvar faktist ganska så skönt tycker jag, haha. Efter matten hade jag hål i fyra timmar, hade engelska nationella sista -.- vilket jag inte vill prata om! Under hålat satt jag och bella å snackade, och pluggade haha! Hon är ju gryym :)

Efter skolan har jag tagit det lugnt, läst min dryga engelska bok som snart ska vara klar.. Å lika så blir det imorn efter skolan. Jag har bara en lektion och det är Bild, vilket jag mååste gå på!! Den slutar klockan halv 11 och då ska jag åka till rotebro och sola solarium :p Man måste ju kämpa nu när madde är borta och blir neger! Jag saknar redan den stumpan! Men hoppas verkligen att det är mysigt där borta för det behöver hon :)
Efter solningen är det bara att åka hem, ska plugga naturkunskap, göra klart inlämningsuppgiften i idrott och läsa äckel engelska boken som är det tråkigaste man kan göra! :O Men det är mina extremt roliga planer för morgondagen.. men vad gör man inte, vill ju inte plugga på alla lediga dagar som vi har nästa vecka liksom. Smart är man faktist.

Juuste Elin kom till skolan idag, saknar henne som fasiken! Men det är mitt fel att vi inte umgås så mycket. men det kan hon ge sig fan på att jag kommer förbättra. Looove you honey!


Tisdag

Tjenareee!
Idag har det varit kanonväder så skolan var inte så jobbig :) Vi hade trots allt bara två lektioner vilket är toppen juu! :D Imorn är det dags för ennu ett nationellt prov i engelska, nämnligen lyssna och läsa-.- frida sa att läsa av aslätt men att lyssna va skitsvårt så jag får väll se imorn vad jag tycker :p
Nu sittar jag och kollar på 2 1/2 men och sms:ar med emma! hon ska kanske sova över här ikväll, kolla film å sånt! :) nice vaaa.
Nej nu ska jag dra, bye bye

cool

Nu är jag så mätt att jag snart döör!
Ska snart träffa madde igen, vi får se vad vi hittar på ikväll. Kanske ser nån film eller något =)
Idag åkte vi till väsby centrum där madde köpte en jättesöt vit bikini och ett par shorts. Vi skulle också förbi stinsen för madde skulle köpa skor med sin mamma och syster. Men innan vi kom dit gick vi in på donken och åt! :D
Madde köpte iallafall ett par snygga skor, jag köpte ett gulligt vitt linne och ett brunt skärp såjag är nöjd iallafall!
När vi kom hem till madde igen så somnade vi, och aaa det är det vi har gjort idag. sweet haa"

Tack för en mysig dag Madeleine Palmgren!


shiiet vilken helg! bäästa

Nu ska jag bara berätta vad vi har varit under dom här dagarna. pallar inte berätta allt vi gjort å sånt ;) Iallafall så började det ju på fredagen. Alla brudar sket i skolan och drog till uppsala vid halv 11, looove it är det ända man kan säga! vid halv 5 drog vi oss hem, jag madde och leslie drog till henne för leslie skulle byta om osv. Sen drog vi till micg och jag fixade mig inför kvällen. Nickepicke ringde mig och sa att vi skulle komma till Linus för att han var ensam hemma så vi gick ner mot pizzerian för att beställa mat som vi sen skulle käka hon Linus. Träfade dem andra brudarna och bestämmde oss därför för att åke hem till susanna istället. Vi var där några timmar och drog sen till Sollentuna med grabbarna. Sanna hade fest så det var nice! Där var vi hela kvällen. toppen dag må jag säga

Igår så kom leslie till mig och vi grillade hos miig :p sen hade hon planer på att kolla fotboll och jag å madde skulle hitta nå skoj att göra. Vilket vi också gjorde. Vi drog först till Orman som hade "hemmafest" btw så är han min granne så det var nära och bra :) Det blev lite lamt så jag och madde skulle istället åka till sollentuna på någon fest. När vi kom fram dit så var min syster och hennes brudar också där så det va sweet måste jag säga. Där var vi hela kvällen och bara luffade :p

Idag så har jag än så länge bara vaknat.. :p haha ska snart med madde till centrum för äcklot ska åka till turkland på Tisdag och är i stort behov av bikini och sommarskor. Asså shiiiet jag är äckligtcpbajs avundsjuk på dom grisarna.... dom kommerr vara bruna innan sommaren kommer å man själv ser ut som ett spöke. Men jag ska inte klaga, ska ockås utomlands men å andra sidan så är det på sommarlovet men whatever! ;)
Nej nu ska kläderna på och solklart väder = solbrillor så det bara skriker om det!!! :D
CU

älskar er tjejer. tack för en underbar valborg/helg


RSS 2.0