Afroo

Nu drar jag till gymmet med susanna å dansar crazy afroo dace ;)

Webbdesign

Slutet på sista lektionen, jippiiie :D Har webb med världens konstigaste lärare.. hum, bra betyg är iallafall ett + i kanten =)
Ikväll är det dags för att dansa lite afro dance med Susanna, så grymt roligt!!
Btw här har du mina helcoola MVG-sidor, bli imponerad!
http://www2.edu.sollentuna.se/~ammoq_93/frame00/frameset0.html
http://www2.edu.sollentuna.se/~ammoq_93/frontpage/


En blandning av sött och salt

Jag fick faktist med mig lite saker hem ifrån väsby centrum :) Köpte en svart väska med typ nitar på, en kofta, två par tights och en mascara. Lite bra-och-ha saker you know ;)
Leslie kommer hit när som helst, hon ska fota lillvovven :) trävligt med lite sällskap, hehe



Deppmode!

Har precis kommit hem från arlanda, där vi lämnat av kusinerna som flyttar till Thailand idag. Usch kan inte ens ta upp det nu, börjar bara gråta hela tiden, känslig som man är :'(
Känner att jag är dålig på att ta vara på den tiden man har tillsammans med familj och släkt. Jag sa i början när dom flyttade hit, för ca 3 år sen, att jag skulle träffa dom sååå mycket för att vi inte hade funnits med i deras liv så jättemycket. Men ändå så gör man inte det, blir så irriterad på det! Något som kanske är lättare sagt än gjort, man lever lixom i nuet och tänker inte på att dom kunde flytte tillbaka. Livet är inte alltid lätt!
Men vi ska faktist kolla resa tills i februari, hoppas hoppas hoppas!

Ska iallafall dra till väsby centrum nu med min syster för att snyfft shoppa lite, buhuhuu! Det här verkligen suger.. Är super nere idag, suck!
  

Jag bara kännde för att slänga in ett inlägg


Det var ju galet länge sen så det var väll på tiden att man skriver nått litet :)
Igår va jag, emma, leslie, madde och susanna i Sollentuna/edsberg på "fest" haha vet inte riktigt om man kan kalla det för fest men iallafall ;) Det var helt okej faktist. Senare på kvällen/natten åkte Jag och emma hem till henne och åt Tacos, så fruktiasvärt gott :D

Idag har jag inte gjort någonting, sitter och håller koll på lillmonstret just nu tills mamma och pappa kommer hem. Då är det dags för en lååång dusch och städa upp lite i rummet. Jag har överträffat mig själv faktist, har haft helt städat och fint i min garderob och i mitt rum i mer en ett halv år! :O Stolt tjeej asså

Nej nu ska jag återvända till tv:tittandet för snart börjar parlamentet. Sjukt roligt, btw missa inte: jakten på lycka, på tv3 klockan 20.00! den är så bra :)

RSS 2.0